Ulve i en foranderlig verden


Indhold:


 Email
 Mailliste
 Referencer
 Copyright
 Artikler
 UlveforeningerLavet af: Anne Gydesen
Photo © Monty Sloan / Wolf Park. Vist med tilladelse/ Used by permission only.
Copyright info.

   

   

   

   


 
Information Ulvetider Myter Quiz Lær mere


   


Har du spørgsmål om ulve er du velkommen til at skrive til mig. Jeg svarer så godt/ hurtig jeg kan. Værd dog opmærksom på at jeg ikke er ulvespecialist men at jeg har lavet en hjemmeside om ulve udfra interesse. Du kan skrive til mig på følgende adresse: spamulve@ulve.info Fjern "spam" fra adressen før du sender ellers modtager jeg ikke din mail!

 


Al tekstmateriale på Ulve i en foranderlig verdens hjemmeside må gengives og bruges til skolerapporter, personlige websider og lign. ikke-kommercielle oplysningsformål såfremt der angives kilde og link!!

fx: Anne Gydesen / www.ulve.info

Er du i tvivl om du risikerer at blive uvenner med mig så skriv en mail og spørg. Se evt denne side om ophavsret.

Når du linker til min side er du velkommen til at bruge følgende logo:

Ulve i en foranderlig verden  eller  Ulve i en foranderlig verden

De fotos du kan se på min side er alle vist med kildeangivelse, pånær enkelte fotos har jeg ikke ophavsrettighederne. Du skal have en skriflig tilladelse fra fotografen/ ejerene før du bruger dem evt. på egen hjemmeside! Jeg har gjort mig meget umage med at angive kontakter - så brug dem.

Oplysningerne på min hjemmeside er givet med forbehold for fejl og mangler. Hjemmesiden udsprang af en tredje års opgave skrevet i gymnasiet 1999, men siden da er der tilføjet og rettet meget til. Ideen bag hjemmesiden er den samme som fra begyndelsen: At bidrage med information om ulve på dansk. Arbejdet er ulønnet og tidskrævende, hjemmesiden opdateres derfor kun undtagelsesvis.

For fuldt opdateret information om ulve henvises til primær litteratur indenfor området.


Ulve i en foranderlig verden 2005 http://www.ulve.info